Μεσογειακή μακαρονάδα έτοιμη σε 10-15 λεπτά

Εκτύπωση

 

 

Η πιό κλασσική μακαρονάδα γρήγορα και αποτελεσματικά σε 10 με 15 λεπτά.Απογειωθείτε γευστικά στα γρήγορα.

 

Υλικά (υλικά για 4 μερίδες)

 

1 πακέτο μακαρόνια

Σάλτσα:

6 κ.σ. ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

3 ντομάτες

2 κ σ. κάππαρη

2 κ.σ. ελιές

150 γρ. ανθότυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

 

Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.

Ενώ βράζουν, ψιλοκόβετε το σκόρδο, τις τομάτες και τις ελιές.

Βάζετε σε κατσαρόλα 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε όλα τα υλικά (εκτός από το ανθότυρο) για 5 λεπτά.

Σουρώνετε τα μακαρόνια και τα περιχύνετε με τη σάλτσα.

Σβήνετε τη φωτιά και ρίχνετε στα μακαρόνια το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

Στο σερβίρισμα γαρνίρετε το κάθε πιάτο με λίγο ανθότυρο και – εάν έχετε - μαϊντανό και δυόσμο.

Καλή απόλαυση!